Reptéri transzfer Malta <-> Gozo

Érkezz meg kényelmesen Gozora, és vedd igénybe háztól-házig reptéri transzfer szolgáltatásunkat, amikor Gozora jössz nyaralni, vagy akár Máltán belül is.

For the English version, please, click HERE!

Autós, kisbuszos, jeep-es túráinkról bővebben ITT! (klikk!)

Mit kínálunk Neked, Nektek?

Előfoglalásod alapján, mi figyeljük a járatotokat, és kimegyünk a járatotok elé a reptérre, ahol felveszünk Benneteket, és a csomagjaitokat, majd indulunk a szállodátok, szállásotokra, háztól-házig. 9 fős kibuszunk hosszított kiadású, 8 nagyméretű (20 kg-os) bőrönd befogadására is alkalmas, kényelmes utazást kínál, és annak a lehetőségét, hogy nem kell a kompnál a buszról, vagy taxiról a csomagokat leszedni, majd felcipelni magatokkal a kompra, és ugyanezt végigcsinálni a másik oldalon ismét. A reptéren beültök a kényelmes kisbuszba, amivel elviszünk Benneteket a komphoz, közben magyar nyelven áttudjuk beszélni a helyi viszonyokat, lehetőségeket, hogy mit, hol érdemes megnézni, és milyen lehetőségek vannak túrákra, egyéb szórakozásra. A kompra is a kisbuszban ülve, együtt megyünk fel, és a csomagok is a kisbuszban maradnak az egész út alatt, amíg Te, és családod kényelmesen feljuttok az utas fedélzetre, ahol a büfében az utazás során kávézhattok, ehettek valamit, és fel is frissíthetitek magatokat.

Mi minden esetben Gozo-ról indulunk, mivel itt van a központunk, így a díjak is ennek megfelelően kerültek kialakításra, azok minden esetben minden költséget tartalmaznak.

Reptéri transzferünk (2-8 fő részére) Máltáról Gozo-ra, vagy Gozo-ról Máltára:

Alapdíj, min. 2 főre: 130 EUR, a 3. főtől kezdve pedig minden további személy 35 EUR / fő, azaz: 3 főre 165 EUR, és 4 főre 200 EUR a teljes díj, és így tovább.

A díj tartalmazza a reptéri transzfer díját, az 5 személyes, vagy a 9 fős kisbusz használatát, a sofőr díját, a kompköltségeket minden utas számára, amennyiben van (Máltáról Gozo-ra jövet nincs komp díj, csak a visszaúton fizetjük meg végül is az oda-vissza utat), továbbá az üzemanyagot is a túra során.
Nincs semmilyen tovább, vagy extra költség, díj.

Reptéri transzferünk (2-8 fő részére) Máltán belül, a reptérről bármelyik Máltai célállomásra (1 célállomásra), illetve vissza, Máltán bármelyik helyről a reptérre:

Alapdíj, min. 2 főre: 130 EUR, a 3. főtől kezdve pedig minden további személy 30 EUR / fő, azaz: 3 főre 160 EUR, és 4 főre 190 EUR a teljes díj, és így tovább.
További célálomások +20 EUR / célállomás díjért hozzáadhatók.

A díj tartalmazza a reptéri transzfer díját, az 5 személyes, vagy a 9 fős kisbusz használatát, a sofőr díját, továbbá az üzemanyagot is a túra során.
Nincs semmilyen tovább, vagy extra költség, díj.

A kisbusz kényelmes utazást kínál kisebb csoport részére is, nagy csomagtérrel rendelkezik, így ideális választás kisebb létszám esetén is, vagy reptéri, komptól, vagy szállodai transzfer esetén is.

Érdeklődni, foglalni az elérhetőségeinken tudtok:

Magyar számon: +36 20 511 0099
(roaming díj nélkül, akár visszahívást is kérhetsz)
(Whatsappon, és Viberen is elérsz ezen)
Máltai számom: +356 7741 7150
(Whatsappon, és Viberen is elérsz ezen is)
E-mail: george.domjan@gmail.com

Szeretettel várunk Benneteket is Gozon, és Máltán!

George & Mariann