Különleges Nyílt nap a Nagymesterek Palotájában is!

Tegyétek ezt a vasárnapot felejthetetlenné!

Május 5-én (2024.), vasárnap a Heritage Malta meghívja Bennünket, hogy felfedezzük a csodálatos Nagymesterek Palotáját, amely ismét megnyitja kapuit a nagyközönség számára, csökkentett áron, 5 EUR / fő díjért.

A frissen felújított épület büszkén uralja Valletta Szent György terét, hogy végigvezesse a látogatókat 450 éves történelmén, melyben a helyi hatalom központja és egy nemzet szimbóluma volt.

Merülj el Te is ennek a nemzeti kincsnek a felfedezésében, és sétálj körbe a jellegzetes folyosókon, ahol valamikor a lovagok jöttek-mentek. Engedd magad elvarázsolni a palota gazdag történelmével, vagy csatlakozz a vezetett angolnyelvű túrák egyikéhez, amelyek 10:30-kor (angolul), és 12:30-kor (angolul) kezdődnek. Előfoglalás szükséges!

A Máltai Történelmi Vívók Szövetsége és a Fridericus Rex Málta Sólymászok egész nap szórakoztatják a közönséget, tudásukat és készségeiket büszkén megosztva az érdeklődő vendégekkel.

Amennyiben igazolt történelem rajongó vagy, javasoljuk, hogy ezen az eseményen látogasson el a Heritage Malta Tagság egyablakos ügyfélszolgálatához is, ahol megszerezheted saját tagsági kártyádat, és még több előnnyel járhatod be Málta nemzeti örökségeit.

Hivatalos információ (angol nyelven), és online foglalás itt: ITT!

A Palota 09:00-tól 18:00-ig lesz nyitva.