2024. május 5. Kirándulás Gozoról Máltára!

2024. május 5-én egy napos kirándulást szervezünk Gozoról Máltára, az itt nyaralóknak, és az itt élőknek egyaránt!

A kirándulást minimum 5 fő jelentkezése (felnőtt, gyermek egyaránt) esetén indítjuk, jelentkezni május 3-ig lehet emailben, messengeren, Whatsapp-on, vagy telefonon. Érkezési sorrendben, természetesen. Maximum 8 fővel tudunk menni
képen is szereplő Peugeot Expert kisbusszal.

Program:
Indulás reggel a 7:30-as vagy a 8:15-ös komppal (a jelentkezőkkel egyeztetve, hogy melyikkel. Előtte, mindenkit felveszünk az előre egyeztett címen, vagy, akár Victoriában, vagy a kikötőnél. Fontos a pontosság a többiekre is tekintettel.

Az indulásnak megfelelően érkezés Marsaxlokk-ba a piacra, nagyjából 9 és 10 óra között reggel, ahol 2-3 órás szabadprogram délig.
Megjegyzés: Az autóban van hely csomagoknak, úgyhogy, ha valaki szeretne vásárolni a piacon, azt is megteheti, el tudjuk hozni, akár hűtőtáskát is lehet hozni, jéggel.

Ezt követően meglátogatjuk a Nagymesterek Palotáját, Vallettában mely ezen a napon különleges módon, és kedvezményes jegyárakkal nyitva lesz, 5 EUR / fő.
Vallettában is 2 órás szabadprogram, innen délután 3-kor indulunk tovább, Vallettával átellenben, a Marsamxett öböl közepén fekvő Fort Manoel erődbe, ami ezen a napon szintén nyílt napot tart. Ritka alkalmak egyike ez is.
Innen indulunk aztán vissza a komphoz, várhatóan az este 18:45-ös komppal indulunk vissza Gozora, ahol mindenkit vissza is viszünk a lakóhelyére, szállására.

A kirándulás díja – most:
Felnőtteknek egységesen 42 EUR / fő
Gyermekeknek 10 EUR kedvezménnyel, 32 EUR / fő

A díj tartalmazza az utazás, a sofőr, az üzemanyag, és a kompjegyek díját is, Gozoi lakosoktól kérjük, hogy a Gozoi lakcímkártyájukat hozzák magukkal.

A kirándulás díja, a helyszínen, induláskor fizetendő készpénzben, vagy Revoluton, vagy előre Revoluton is átküldhető.

További kérdés esetén keressetek bátran elérhetőségeinken:

Érdeklődni, foglalni az elérhetőségeinken tudtok:

Magyar számon: +36 20 511 0099
(roaming díj nélkül, akár visszahívást is kérhetsz)
(Whatsappon, és Viberen is elérsz ezen)
Máltai számom: +356 7741 7150
(Whatsappon, és Viberen is elérsz ezen)
E-mail: george.domjan@gmail.com

Szeretettel várunk Benneteket is Gozon és Máltán!

George & Mariann