Éjjeli Reptéri Transzfer Máltán, és Gozora

Az aktuális menetrend szerint hétfőn késő éjszaka (23:30-kor), illetve péntekenként hajnali 01:05-kor érkezik a Ryanair, illetve vasárnap éjfél után, héfőn hajnali 00:15-kor Pécsről érzekik az UniversalAir Máltára, a reptérre. Ezekhez a járatokhoz indítunk transzfer járatot Gozoról, amivel akár Máltán belül, akár Gozora is el tudunk az éjjel juttatni kényelmes, 9 fős kisbuszunkkal Benneteket.

Mit kínálunk Neked, Nektek?

Előfoglalásod alapján, mi figyeljük a járatotokat, és kimegyünk az éjszakai, hajnali járatotok elé a reptérre, ahol felveszünk Benneteket, és a csomagjaitokat, majd indulunk a szállodátokhoz, szállásotokra, háztól-házig kényelmes utazást biztosítva.

9 fős kibuszunk hosszított kiadású, 8 nagyméretű (20 kg-os) bőrönd befogadására is alkalmas, kényelmes utazást kínál, és annak a lehetőségét, hogy nem kell a kompnál a buszról, vagy taxiról a csomagokat leszedni, majd felcipelni magatokkal a kompra, és ugyanezt végigcsinálni a másik oldalon ismét.

Nektek a reptéren csak be kell ülnötök a kényelmes kisbuszba, amivel elviszünk Benneteket a máltai szállásotokra, vagy a gozoi komphoz, és aztán átkelve a komppal, a gozoi szállásotokra. Amennyiben Gozo az úticélotok, a kompra is a kisbuszban ülve, együtt megyünk fel, és a csomagok is a kisbuszban maradnak az egész út alatt, amíg Te, és családod kényelmesen feljuttok az utas fedélzetre, ahol a büfében az utazás során kávézhattok, ehettek valamit, és fel is frissíthetitek magatokat. A kompok egész éjjel is járnak!

Útközben pedig magyar nyelven áttudjuk beszélni a helyi viszonyokat, lehetőségeket, hogy mit, hol érdemes megnézni, és milyen lehetőségek vannak túrákra, egyéb szórakozásra.

Mi minden esetben Gozo-ról indulunk, mivel itt van a központunk, így előfoglalás szükséges, és csak a kapacitás függvényében, a foglalások beérkezési ideje alapján tudjuk azokat visszaigazolni, ezért, ha szeretnéd a szolgáltatásunkat igénybe venni, akkor jelentkezz, és foglald le a helyeteket előre.


Útirányonként minimum 2 fő foglalásra van szükség, a felső limit pedig a 8 fő, ahogy az utasok száma a sofőrön felül.

Éjjeli Reptéri Transzferünk Máltán belül:

35 EUR / fő (MINIMUM 2 fő/település, útirány)

A díj tartalmazza a reptéri transzfer díját, az 5 személyes, vagy a 9 fős kisbusz használatát, a sofőr díját, továbbá az üzemanyagot.
Nincs semmilyen tovább, vagy extra költség, díj. A Gzira, Sliema, St. Julians települések egy útiránynak minősülnek. Ugyanígy a Pieta, Floriana, Valletta települések is.

Éjjeli Reptéri Transzferünk a Reptérről Gozora:

45 EUR / fő (MINIMUM 2 fő/település, útirány)

A díj tartalmazza a reptéri transzfer díját, az 5 személyes, vagy a 9 fős kisbusz használatát, a sofőr díját, továbbá az üzemanyagot is a túra során.
Nincs semmilyen tovább, vagy extra költség, díj.

A kisbusz kényelmes utazást kínál kisebb csoport részére is, nagy csomagtérrel rendelkezik, így ideális választás kisebb létszám esetén is, vagy reptéri, komptól, vagy szállodai transzfer esetén is.

A jelenlegi járatinformációk alapján előzetesen tervezett járatok:
Június 7. Péntek hajnali 1:05 Ryanair járat (június 6-án éjjel indul Budapestről)
Június 10. Hétfő hajnali 00:15 UniversalAir (vasárnap késő este indul Pécsről), illetve éjjel 23:30 Ryanair járat Budapestről

Június 14. Péntek hajnali 1:05 Ryanair járat (június 13-án éjjel indul Budapestről)
Június 17. Hétfő hajnali 00:15 UniversalAir (vasárnap késő este indul Pécsről), illetve éjjel 23:30 Ryanair járat Budapestről

Június 21. Péntek hajnali 1:05 Ryanair járat (június 20-án éjjel indul Budapestről)
Június 24. Hétfő hajnali 00:15 UniversalAir (vasárnap késő este indul Pécsről), illetve éjjel 23:30 Ryanair járat Budapestről

… a további járatok terveit később tesszük közzé, de írjatok, ha meg van már, hogy melyikkel jöttök!

Érdeklődni, foglalni az elérhetőségeinken tudtok – célszerű emailben, vagy Whatsapp-on, Viberen, írásban, mert oda tudunk visszaigazolást is küldeni:

Magyar számon: +36 20 511 0099
(roaming díj nélkül, akár visszahívást is kérhetsz)
(Whatsappon, és Viberen is elérsz ezen)
Máltai számom: +356 7741 7150
(Whatsappon, és Viberen is elérsz ezen is)
E-mail: george.domjan@gmail.com

Szeretettel várunk Benneteket is Gozon, és Máltán!

George & Mariann