Vasárnapi kirándulások Gozoról Máltára!

Vasárnaponként egy napos kirándulásokra invitálunk Gozóról Máltára! Fedezd fel velünk a Marsaxlokk-i Halpiacot, a Blue Grotto-t, a Dingli sziklákat, Ghar Lapsit, Mdinát, San Anton Garden-t. Kirándulásaink mind az itt nyaralóknak, mind az itt élőknek szólnak akár Gozon, akár Máltán van a szálásuk!

Jelentkezni a kirándulást megelőző szombat délután 16:00 óráig lehet emailben, messengeren, Whatsapp-on, vagy telefonon!
5 fő alatti jelentkezés esetén fenntartjuk a jogot az adott kirándulás törlésére, viszont 5 fő (felnőtt, gyermek egyaránt, és nem kell, hogy az t fő egy helyről családból, csapatból jöjjön) jelentkezése esetén azt biztosan indítjuk.

Foglalások fogadás a foglalás beérkezési sorrendben, természetesen.
Maximum 8 fővel tudunk menni a képen is szereplő kényelmes, légkondicionált Peugeot Expert kisbusszal.

Program:
Gozoról indulás reggel a 7:30-as vagy a 8:15-ös komppal (a jelentkezőkkel egyeztetve, hogy mikor melyikkel, preferáltan a 7:30-assal). Előtte, mindenkit felveszünk az előre egyeztett címen, de, akár Victoriában, vagy a kikötőnél is találkozhatunk. A Máltáról becsatlakozókat szintén a velük egyeztetett helyszínen, az útvonalunkon tudjuk felvenni. Fontos a pontosság a többiekre is tekintettel, erre, mindenkit kérünk, hogy figyeljen!

Az indulásnak megfelelően érkezés Marsaxlokk-ba a piacra, nagyjából 9 és 10 óra között reggel, ahol 2-3 órás szabadprogram max. délig.
Ezt a résztvevőkkel személyesen egyeztetjük az adott napon, előre.
Megjegyzés: Az autóban van hely csomagoknak, úgyhogy, ha valaki szeretne vásárolni a piacon, azt is megteheti, el tudjuk hozni, hűtőtáskát tudunk betenni, vagy lehet hozni is!

Délben indulunk tovább a Blue Grotto-hoz, a Kék Barlangot, felülről, ahonnan teljes rálátásunk van a Wied il-Zurrieq végében található csodás természeti képződményre:

majd lemegyünk a parkolóhoz, ahonnan lehetőség van csónakokkal kihajózni, és felfedezni a Kék Barlangot, és a körnező kis barlangokat is! Ez a különprogram 10 EUR / felnőtt, 5 EUR / gyermek áron vehető igénybe a kikötőben.

Fürdésre is van lehetőség akár a Blue Grotto csónak kikötőjénél (mélyvíz), akár Ghar Lapsi-nál (ejtsd: Ár Lápszi) a beszakadt barlangfürdőnél (egy csodás kis medence, melyben a sziklák biztosítanak sekély, és mély részeket is).

Ezt követően a Dingli-sziklákon át felmegyünk Mdinába, ahol egy újabb szabad program keretében barangoljuk be a Csendes Várost. Amennyiben időnk engedi, és a társaság kedvet érez hozzá, akkor Mdina után ellátogatunk a San Anton Gardenbe is, ami a Köztársasági Elnöki Palota publikum által is látogatható búja, és lenyűgöző botanikus kertje, elképesztő növényekkel, fákkal, és a kertben sétáló színes pávákkal.

Ezt követően indulunk aztán vissza a komphoz, várhatóan az este 18:45-ös komppal indulunk vissza Gozora, ahol mindenkit vissza is viszünk a lakóhelyére, szállására.

A kirándulás díja:
Felnőtteknek egységesen 42 EUR / fő
Gyermekeknek 10 EUR kedvezménnyel, 32 EUR / fő

A díj tartalmazza az utazást, a sofőr, az üzemanyag, és a kompjegyek díját is, Gozoi lakosoktól kérjük, hogy a Gozoi lakcímkártyájukat hozzák magukkal.

A kirándulás díja, a helyszínen, induláskor fizetendő készpénzben, vagy Revoluton, vagy előre Revoluton is átküldhető.

További kérdés esetén keressetek bátran elérhetőségeinken:

Érdeklődni, foglalni az elérhetőségeinken tudtok:

Magyar számon: +36 20 511 0099
(roaming díj nélkül, akár visszahívást is kérhetsz)
(Whatsappon, és Viberen is elérsz ezen)
Máltai számom: +356 7741 7150
(Whatsappon, és Viberen is elérsz ezen)
E-mail: george.domjan@gmail.com

Szeretettel várunk Benneteket is Gozon és Máltán!

George & Mariann