Autós túrák Gozo-n és Máltán!

Kerüljük körbe Gozot, vagy akár Máltát egy fantasztikus, néhány órás, egész napos, vagy akár több napos autós kirándulás keretében!

For the English version, please, click HERE!

Felejthetetlen élményekkel gazdagodva térj haza!

Mit kínálunk Neked, Nektek?

Gozo szigetén van a központunk, és minden esetben innen is indulunk. Kívánságotok szerint kimegyünk elétek a komphoz (igény esetén, külön díj ellenében reptéri transzfert is tudunk biztosíthatani), vagy felveszünk a szállodánál, szálláshelyeteken itt Gozon (különdíj ellenében akár Máltán is), és az előre foglalt csomag szerint 2-4-8 órás autós túra (szükség szerint kiegészíthető további órákkal menetközben is) keretében olyan csodás helyekre viszünk el, amiket busszal, tömegközlekedéssel, vagy gyalogosan is aligha tudnátok felfedezni, legyen az egy rejtett strand, páratlan kilátást kínáló hely, városnézés, vagy akár egy hangulatos tengerparti piknik.

Autós kirándulós csomagjaink (1-4 fő részére):

2 órás csomag: 90 EUR, minden további megkezdett óra: 25 EUR / óra

4 órás csomag: 140 EUR, minden további megkezdett óra: 20 EUR / óra

8 órás csomag: 180 EUR, minden további megkezdett óra: 20 EUR / óra

Az ár tartalmazza a túra díját, az 5 személyes autó használatát, valamint az üzemanyagot a túra során.

Kisbuszos kirándulós csomagjaink (1-4, illetve 5-8 fő részére):

2 órás csomag: 90 EUR / 135 EUR,
minden további megkezdett óra: 25 EUR / óra

4 órás csomag: 140 EUR / 210 EUR,
minden további megkezdett óra: 20 EUR / óra

8 órás csomag: 180 EUR / 240 EUR,
minden további megkezdett óra: 20 EUR / óra

Az ár tartalmazza a túra díját, a 9 személyes kisbusz használatát, valamint az üzemanyagot a túra során. A kisbusz kényelmes utazást kínál kisebb csoport részére is, nagy csomagtérrel rendelkezik, így ideális választás lehet kisebb létszám, vagy reptéri, komptól, vagy szállodai transzfer esetén is.

Autós kirándulós csomagjaink (1-4 fő részére):

2 órás csomag: 90 EUR, minden további megkezdett óra: 25 EUR / óra

4 órás csomag: 140 EUR, minden további megkezdett óra: 20 EUR / óra

8 órás csomag: 180 EUR, minden további megkezdett óra: 20 EUR / óra

Az ár tartalmazza a túra díját, a jeep használatát, valamint az üzemanyagot a túra során. Jeep esetén további személy (5. fő) + 45 EUR.

Máltáról induló Gozoi, vagy Gozoról induló Máltai túra esetén +20 EUR kompdíj (mely nem tartalmazza az utasok kompjegyét).

Lehetőség van útközben megállni reggelizni, ebédelni, vacsorázni is, ebben az esetben a sofőr étkezését az utasok fizetik a csomagdíjon felül. 🙂
Cserébe viszont a túra során rengeteg érdekes, és hasznos infóval foglak gazdagítani a reggeli, ebéd, vacsora során is, mely hasznos lesz a további itt tartózkodásotok kapcsán is. A túráimon résztvevők általános visszajelzése alapján úgy érezték magukat, mintha egy ezer éve meglévő, és a helyi viszonyokat kíválóan ismerő barátjukkal fedezték volna fel a szigetet, mindezt magyar nyelven. 🙂

Sőt! Igény esetén előre bekészített tengerparti grillezésről is tudunk gondoskodni, melyet az előzetesen egyeztetett igények alapján állítunk össze (+25 EUR / fő  – étel, ital (üdítő, víz, helyi sör, bor) hangulatosan valamelyik szép tengerparton (előzetes engedélyekre szükség lehet, így ezt előre egyeztetni kell), akár esti programként is, naplementével!

Érdeklődni, foglalni az elérhetőségeinken tudtok:

Magyar számon: +36 20 511 0099
(roaming díj nélkül, akár visszahívást is kérhetsz)
(Whatsappon, és Viberen is elérsz ezen)
Máltai számom: +356 7741 7150
(Whatsappon, és Viberen is elérsz ezen)
E-mail: george.domjan@gmail.com

Szeretettel várunk Benneteket is Máltán!

George & Mariann